Sakna inte Sverige – köp svenskt i Spanien

Sverigebutiken har stött på mängder av svenskar i Spanien – de älskar det här. Maten är generellt bra, vädret och naturen är fantastiskt. Likaså gäller de spanska städerna.

Men många svenskar saknar trots allt den svenska maten i Spanien. Det är inte konstigt. Vem vill inte knapra i sig svenskt chips i Spanien på helgerna? Eller svensk sill i Spanien när det nalkas härliga högtider.

Det här problemet tog vi på SverigeButiken.se på största allvar. Vi valde att ta saken i egna händer och startade vårt laget på solkusten i Spanien. I lagret finns allt som butiken kan erbjuda. De svenska klassikerna, till det där lilla speciella som bara just du önskar att du hade i lägenheten i Barcelona, eller på annat ort.

Köp svenskt godis i Spanien – vi levererar över hela landet

Ingen svensk behöver oroa sig! Man kan i praktiken bo i centrala Madrid eller Barcelona, ute på solkusten runt Valencia eller Malaga – eller i någon av de mindre öarna. Även på de spanska öarna som Gran Canaria.

Sverigebutiken.se levererar ditt svenskar i Spanien bor. Vi är ett spanskregistrerat företag, men med enbart svenska som anställda. Lägg därtill att vi godkänner alla svenska och spanska betalningsmetoder. Du behöver därför aldrig känna dig osäker att lägga en beställning.

Med hjälp av vår kundtjänst når du oss alltid enkelt. Prata eller skriv på svenska, engelska eller spanska – vi finns alltid här för er skull.

Svenska chips i Spanien

Den kanske vanligaste frågan vi får är om det går att köpa svenska chips i Spanien hos hos. Svaret är: självklart! De allra flesta svenska chipsen går att köpa hos oss, och till praktiskt taget samma pris som i Sverige.

Nu behöver du inte vänta tills släkten kommer på besök och bjuder på en chipspåse eller två. Du kan beställa det direkt hem till din spanska adress, men en enkel och säker knapptryckning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *