Spanienbutiken.se – mål och visioner

Spanienbutiken.se grundades 2023 av två svenska entreprenörer som hade ett enkelt mål: att ge svenskarna det dem behöver i Spanien.

Det finns ytterst få svenskar som ogillar Spanien. Landet har det mesta man kan önska sig, men allra främst ett fantastiskt klimat och kultur!

Men trots det blir de flesta svenskarna hemkära. Inte konstigt! Vem saknar inte köttbullar, must eller sill kring? För att inte tala om svenskt snacks en vanlig fredagskväll!

Många har säkerligen suttit i sina bostäder i Spanien och funderat: vore det inte gott med svensk mat i Spanien? Där kommer spanienbutiken.se:s vision in. Vi vill ge alla svenskar det de behöver.

Köp svensk mat tryggt i Spanien

Vi vill också ge den trygghet som svenskar utomlands förtjänar. Med betalmetoder som Klarna, Swish, Google Pay och de vanliga kortleverantörerna kan våra kunder alltid känna sig trygga i sina köp.

Utöver det finns en kundtjänst som alltid gör sitt bästa för att besvara de frågor och funderingar som SpanienButikens kunder har. Allt för att svenskar i Spanien ska kunna njuta av både solen och den svenska maten på samma gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *